top of page

mar., 26 iul.

|

București

Apus Acustic 108 / Alma Nicole - Wicked Games

Grădina Floreasca prezintă Apus Acustic 108 / Alma Nicole - Wicked Games 26 IULIE, 19:30 Grădina Floreasca (Bd. Mircea Eliade nr.16)

Registration is Closed
See other events
Apus Acustic 108 / Alma Nicole - Wicked Games
Apus Acustic 108 / Alma Nicole - Wicked Games

Time & Location

26 iul. 2022, 19:30

București, Bulevardul Mircea Eliade 16, București 014192, Romania

About the event

Grădina Floreasca prezintă

Apus Acustic 108 / Alma Nicole - Wicked Games 26 IULIE, 19:30 Grădina Floreasca (Bd. Mircea Eliade nr.16)

Actriță și muzician cu o experiență de peste 20 de ani, Alma Nicole a cântat în fața a milioane de telespectatori cu ocazia concursului Vocea României, unde a ajuns până în finala ediției din 2018. De atunci își concentrează tot timpul și creativitatea în muzica ei originală.

2020 a fost anul lansării primului său single - "The Reason". În luna septembrie, publicul a avut parte de o proiecție "first-look" a videoclipului, urmat de un concert live sold out. Clipul a câștigat premii la festivaluri de film în SUA, Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania, Cehia.

http://www.almanicole.ro/

Grădina Floreasca propune seria de evenimente muzicale “Apus Acustic” care va găzdui artiști din mai multe genuri muzicale, de la bossa nova, blues, până la folk și chiar îmbinarea armonioasă dintre acestea. Pasionații de muzică live se vor răsfăța cu o cină delicioasă alături de prieteni într-un cadru sonor fabulous în serile răcoroase de vară.

PARTENERI: glo România facebook.com/glo.romania STRONGBOW facebook.com/strongbow.RO ---------------------------------------- INTRARE LIBERĂ Rezervări – 0755 085 967 (10.00-22.00) Apus Acustic 108 ----------------------------------------

Fotograful Grădinii va face poze în cadrul acestui eveniment. Participarea la acest eveniment reprezinta aprobarea dvs. pentru a folosi aceste materiale foto pe platformele noastre sociale. Aceste materiale vor fi utilizate pentru a promova evenimentele noastre, brand-urile partenere și artiștii prezenți la fiecare eveniment.

În cazul în care nu doriți să apăreți în aceste poze, vă rugăm să vă adresați personal fotografului nostru sau ne puteți scrie la adresa de mail contact@gradinafloreasca.ro

Share this event

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify
  • TikTok
bottom of page