top of page

sâm., 09 mar.

|

București

Alma Nicole | Spring Awakening

Sărbătorim deșteptarea primăverii și luna femeii pe 9 martie la CIZ cu un concert fresh și un vin bun, alături de Alma-Nicole (voce-chitară) și Ciprian Iacob (pian) Intrare pe bază de rezervare aici - https://www.eventbrite.com/e/concert-alma-nicole-spring-awakening-tickets-853140866297

Registration is closed
See other events
Alma Nicole | Spring Awakening
Alma Nicole | Spring Awakening

Time & Location

09 mar. 2024, 19:00 – 20:30

București, Strada Ceauș Radu 7, București 030844, Romania

About the event

Sărbătorim deșteptarea primăverii și luna femeii pe 9 martie la CIZ cu un concert fresh și un vin bun, alături de Alma-Nicole (voce-chitară) și Ciprian Iacob (pian)

Intrare pe bază de rezervare aici - https://www.eventbrite.com/e/concert-alma-nicole-spring-awakening-tickets-853140866297

Sâmbătă, 9 martie, ora 19.00

Donație artiști: 60 lei / persoană (se plătesc la locație)

Alma-Nicole este actriță, muzician și finalistă Vocea României. Când nu o vedeți în filme, reclame sau pe scenele de teatru, compune muzică și reinterpretează original piese pe care le iubim cu toții..

2020 a fost anul lansării primului single “The Reason”.

În luna septembrie publicul a avut parte de o proiecție “first-look” a videoclipului, urmat de un concert live sold out. Clip-ul a câștigat premii la festivaluri de film în SUA, Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania, Cehia.

În noiembrie a urmat “Stuck to You”, care s-a bucurat de un material video special, filmat într-o căsuță din copac în inima Transilvaniei.

Vara trecută Alma a lansat You Are, cu videoclip atmosferic filmat în Scoția și prima piesă în română - Val - un cântec fresh de vară.

Ultima piesă lansată THE POWER s-a alăturat campaniei sociale contra violenței domestice Radioul Captiv inițiată de Asociația ANAIS prin Cheil Centrade, Kiss FM și Magic FM.

Ciprian Iacob este compozitor de muzică de film si de teatru cu o experiență de 10 ani în industrie, câștigată prin numeroase proiecte de succes în România, Marea Britanie, Franța și Statele Unite, inclusiv prin colaborari cu nume mari din industrie ca Hans Zimmer.

Share this event

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify
  • TikTok
bottom of page