top of page

lun., 04 mar.

|

București

ALMA NICOLE – „LOVE SONGS OF SPRING”

Sărbătorim deșteptarea primăverii și luna femeii pe 4 martie alături de Alma-Nicole și vocea ei suavă! Să ne lăsăm învăluiți de acordurile unui concert romantic al cărui titlu si repertoriu rezonează atât de bine cu acest anotimp, „Love Songs of Spring”.

Registration is closed
See other events
ALMA NICOLE – „LOVE SONGS OF SPRING”
ALMA NICOLE – „LOVE SONGS OF SPRING”

Time & Location

04 mar. 2024, 19:00 – 20:00

București, Strada Doctor Grigore Romniceanu 7 Etaj 1, București 050574, Romania

About the event

Luni, 4 Martie, ora 19.00

Contributie artist: 70 lei

Ceainăria Infinitea, interior

DESPRE ARTIȘTI:

Alma-Nicole este actriță, muzician și finalistă Vocea României. Când nu o vedeți în filme, reclame sau pe scenele de teatru, compune muzică și reinterpretează original piese pe care le iubim cu toții..

2020 a fost anul lansării primului single “The Reason”.

În luna septembrie publicul a avut parte de o proiecție “first-look” a videoclipului, urmat de un concert live sold out. Clip-ul a câștigat premii la festivaluri de film în SUA, Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania, Cehia.

În noiembrie a urmat “Stuck to You”, care s-a bucurat de un material video special, filmat într-o căsuță din copac în inima Transilvaniei.

Vara trecută Alma a lansat You Are, cu videoclip atmosferic filmat în Scoția și prima piesă în română – Val – un cântec fresh de vară.

Ultima piesă lansată THE POWER s-a alăturat campaniei sociale contra violenței domestice Radioul Captiv inițiată de Asociația ANAIS prin Cheil Centrade, Kiss FM și Magic FM.

Share this event

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify
  • TikTok
bottom of page